Clipart jul – gratis jule cliparts til dekoration af boligen

På nettet kan du finde en masse gratis julecliparts som du kan printe ud og bruge til julepynt, julekort, invitationer til julefrokost mv. Det er kun fantasien der sætter grænser. Der er masser af hjemmesider hvor du kan downloade gratis cliparts i juletema og vi vil her give dig nogle idéer til hvad du kan bruge dem til. Vi viser dig også hvor du får fat i de bedste jule cliparts.

Hjemmelavet julepynt lavet af gratis cliparts

Det er let at lave sin egen hjemmelavede julepynt ved at printe gratis jule cliparts ud fra nettet. Man kan eksemeplvis printe en masse forskellige julemotiver og klippe dem til så de virker som kravlenisser eller sprællemænd. Eksemplet med julemanden til højre er et gratis clipart fra nettet som er lavet om til en kravlenisse. Der er masser af gratis cliparts i samme kvalitet og i forskellige stilarter så det er ingen sag at finde dem der passer bedst ind i dit hjem. Når du har downloaded de cliparts, som du synes bedst om, printer du dem blot på et stykke stift papir, klipper dem ud og sætter dem op rundt omkring i huset.

Der er mange forskellige cliparts at vælge imellem på nettet og mange af dem egner sig godt til at sætte på juletræet.

Hvis du skal lave en invitation til en julefrokost eller lignende er der også mange gode cliparts tilgængelige til lejligheden.

Lav dine egne julekort af cliparts

Med de gratis jule cliparts som du henter på nettet kan du lave dine egne personlige julekort som du kan printe ud og sende til familie og venner. Alt du behøver er en printer og et program til at lave indbydelserne i. Her kan du eksempelvis bruge Microsoft Word eller et tilsvarende tekstbehandlingsprogram. Hvis du ikke har et tekstbehandlingsprogram kan du hente den populære kontorpakke Open Office som er helt gratis og giver de samme muligheder som Microsoft Office. For at lave et julekort skal du blot downloade de cliparts du ønsker at bruge på kortet og sætte dem ind som billeder i dit tekstbehandlingsprogram. Derefter kan du skrive tekst på kortet og printe det ud. Personlige julekort på ingen tid.

Cliparts jul – gratis cliparts på nettet

De cliparts vi viser her på siden er taget fra OpenClipart.org som er en database med en masse gratis cliparts til enhver lejlighed. Der er mange flotte jule cliparts imellem som du kan bruge lige som du har lyst. De er alle sammen tilgængelige i høj opløsning (png-fil) og som vektorgrafik der kan laves i hvilken som helst størrelse du måtte ønske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *