IKEA indretning – Indret dit hjem billigt og flot

Boligindretning kan gøres rigtig billigt med møbler fra IKEA. Det behøves ikke at være dyrt at indrette et helt rum. IKEA er kendt over hele verden for kvalitets-møbler, og selv om IKEA må siges også at være kendt for at producere billige møbler, kan det sagtens lade sig gøre at indrette sit hjem flot med møbler fra IKEA.

Se en flot forvandling af et rum kun ved brug af IKEA møbler i denne video:
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=JWDPOLDtuzU[/youtube]

IKEA indretning kan let gøres personlig. Her et eksempel hvor et IKEA Lack bord har fået et personligt præg ved hjælp af et wallsticker

Indretning er en personlig ting og mange ønsker et personligt præg på boligen. Derfor kan nogle synes at IKEA møbler er kedelige. Hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden og personliggøre sin bolig, men stadig ønsker at spare penge på køb af møbler, er der meget inspiration at finde på nettet.

Se eksemplet på billedet af IKEA bordet. Her er et Lack bord fra IKEA blevet stylet op med brug af wallstickers (se i øvrigt vores artikel om hvor du finder flotte designer wallstickers på nettet).

På hjemmesiden ikea hacker kan du finde inspiration til hvordan du giver dine IKEA møbler et ekstra pift og dermed sætter dit personlige præg på din bolig.

Se desuden instructables.com for flere idéer til hvordan du modificerer diverse IKEA produkter. Se eksemplet herunder med et smeltet ur i bedste Dali stil.

IKEA ur der er blevet modificeret til ukendelighed. Her er brugt en smeltet LP-plade som er sammensat med dele fra et IKEA ur for at opnå en stil inspireret af Dali’s smeltede ure. Læs hvordan det er lavet på instructables.com 

1 comments for “IKEA indretning – Indret dit hjem billigt og flot

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *