Danfoss Living – nye termostater med unikt design

Danfoss har lanceret en serie af termostater med et helt nyt design og nye smarte funktioner. “Living” er navnet på de nye termostater, som ud over et flot design også indeholder en række nye og smarte funktioner, der både kan give kontante besparelser på varmeregnskabet og øget komfort i boligen.

Intelligente termostater med central styring

De nye termostater til husets radiatorer gør det muligt at styre temperaturen mere præcist og som en smart detalje kan termostaterne selv sørge for at skrue ned for varmen når der luftes ud i boligen.
De nye intelligente termostater gør det muligt, at holde en temperatur i boligen, som passer til det aktuelle behov hos beboerne. Som et konkret eksempel, er det muligt at sænke temperaturen om natten eller i løbet af dagen, hvis der ikke er nogen hjemme. Det er også muligt, at styre temperaturen fra et centralt display og indkode forskellige programmer, så temperaturen altid passer beboernes ønsker og behov.

Hvor stor en varmebesparelse er det muligt at opnå med de termostater?

I følge Danfoss selv, skulle besparelse kunne komme helt op på 23 procent.
Living-termostaterne kan i følge Danfoss give besparelser på helt op til 23 procent.
En typisk familie i et parcelhus, vil med et årligt varmeforbrug på 15.000 kroner kunne spare mere end 3000 kroner.
Holder beregningerne stik vil en udskiftning af boligens termostater altså meget hurtigt kunne tjene sig hjem. Hvis energipriserne i fremtiden stiger, hvilket nok er et sandsynligt senarie, vil regnestykket kun blive endnu mere fordelagtigt for boligejeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *