Det rigtige lys på kontoret er vigtig

Hvis du sidder meget foran computeren på kontoret derhjemme, er det helt afgørende med det rigtige lys. Hvad enten du arbejder, surfer eller spiller, er det vigtigt, at du har en god lampe. Især om aftenen, når der ikke er naturligt sollys, er en lampe med det rigtige lys vigtigt.

 

Der findes ikke bedre lys end det, som solen giver. Så arbejder du om dagen foran computeren, er det ofte nok med en god omgang dagslys. Her skal du sørge for at placere din arbejdsplads tæt ved et vindue, så du rigtigt kan nyde godt af solens stråler. Det bliver straks sværere, hvis du mest sidder ved skrivebordet om aftenen. Her skal der nemlig helt andre metoder til, før du får det optimale lys.

 

Dårligt lys giver dårlig koncentration

 

Den bedste belysning på dit kontor opnår du ved at blande direkte og indirekte lys. Det direkte lys kan du fint få med en eller flere lækre lamper på bordet. Du kan skabe indirekte lys om aftenen ved at lade en lampe lyse op af en væg. Det giver et mere behageligt lys, der ikke skaber irriterende skygger.

 

Dårligt eller svagt lys giver dårlig koncentrationsevne hos langt de fleste. Og koncentration er som bekendt vigtigt både i forhold til arbejde og fornøjelse. Så skal der knokles igennem på en rapport eller andet arbejde, kan det bestemt godt svare sig at bruge lidt energi på godt lys. Også når du spiller er det vigtigt, at have fuld koncentration. Måske har du kastet dig ud i et spil spillemaskiner online eller et af de mange andre sjove spil. Under alle omstændigheder øger det dine chancer for gevinst, når du har sørget for godt lys på kontoret.

 

Så hvad enten du arbejder eller spiller på computeren, vil du kunne mærke stor forskel, når du har den helt perfekte belysning på kontoret.

 

Få en god og flot bordlampe i dansk design

 

Når du sidder foran computeren på kontoret, er en god bordlampe nærmest uundværlig. Det er nemlig vigtigt, at du får et godt lys. Det lys som computerskærmen giver, er ikke tilstrækkeligt, og det er meget usundt for dine øjne at sidde ved computeren i et helt mørkt lokale. Derfor skal du anskaffe dig en god lampe, der kan stå på bordet ved siden af. Den skal oplyse både tastaturet og eventuelle arbejdspapirer på bordet.

 

Du kan finde mange lækre bordlamper i dansk design på nettet eller i en af de mange møbel-butikker rundt omkring i landet. En bordlampe skal nemlig ikke kun give et godt lys. Den må også gerne være pæn at kigge på. Så brug lidt tid på at finde den rigtige lampe, der passer lige ind i din stil og smag.

 

Men husk, at når du indretter dit kontor, er det vigtigt, at du ser alle lyskilder som en sammenhæng. Det er altså ikke nok bare at placere en lampe på skrivebordet. Vinduets placering, loftlys og bordlamper skal passe sammen som helhed. Så får du nemlig det helt perfekte lys på kontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *