Eksotisk rejsemål med historisk og kulturelt krydderi

Mange danskere drager mod varmere himmelstrøg i vinterhalvåret, men de fleste rejser til kendte rejsemål som De Kanariske Øer, Thailand eller Ægypten. For dem som har mod på at udfordre sig selv lidt, findes der mange andre spændende rejsemål i en overkommelig afstand til en typisk 14 dages vinterferie.

Den Caribiske øgruppe Guadeloupe byder på sol og paradisisk skønne sandstrande. Øgruppen har en sammensat befolkning, som vidner om fortidens slavehandel og Franske kolonistyre. Før Christofer Columbus ankom, var øgruppen oprindelig beboet af Arawak, som var indianske krigere og Cariber-folket, som oprindelig kom fra Venezuela. Den eksotiske befolkningssammensætning afspejler sig i øgruppens unikke kultur og i det raffinerede Fransk/Caribiske køkken.

Det er let at komme fra Danmark til Guadelope via Paris og der er flere daglige afgange med de tre selskaber, som flyver til destinationen.

-Air Caraïbes: www.aircaraibes.com
– Air France: www.airfrance.com
– Corsairfly: www.corsairfly.com

Guadelope som rejsemål er både for dem som søger en afslappende badeferie i eksotiske omgivelser og for de historisk-kulturelt interesserede der vil ud på opdagelse. Der ud over er der også rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport, sejlads og lystfiskeri.

Find flere informationer om Guadeloupe her:

http://da.wikipedia.org/wiki/Guadeloupe

http://www.atout-guadeloupe.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *