Ny webshop inspirerer til boligindretning

Den nye webshop Hallingstad.dk har sit udspring i den populære blog om boligindretning ved samme navn og er således meget mere end en almindelig webshop. Her får du ikke blot masser af inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer men også artikler om trends og nyheder inden for boligindretning.

Boligblogs har i lang tid været utrolig populære i lande som Sverige og Norge, men stadigt flere dukker også op her i Danmark. Og kvinden bag den nye kombinerede webshop og boligblog, Heidi Hallingstad Cousin, er da også fra Norge men bor i Danmark.

Som boligstylist ved Heidi, hvordan enkle forandringer kan give en helt ny stemning i hjemmet. ”Tit skal der faktisk ikke meget til, før du har givet dit hjem en helt anden udstråling. Nogle nye puder, smarte kasser til opbevaring eller en anden måde at stille tingene sammen på kan gøre rigtig meget”, fortæller Heidi.

”Med min nye webshop har jeg forsøgt at kombinere det bedste fra boligblogverdenen med det at have en webshop. Ved at kombinere webshoppen med boligbloggen kan kunderne se, hvordan jeg selv ville bruge de nye varer i mit eget hjem og få masser af anden inspiration ”.

Heidi bor med mand og tre børn tæt på den dansk-tyske grænse. Hun er altid gået meget op i design og har efter flere års arbejde med markedsføring, valgt at gøre sin hobby til sit arbejde. Webshoppen er præget af Heidis egen forkærlighed for den lette nordiske indretningsstil, dog med masser af kontraster.

”Min webshop har tager udgangspunkt i min egen personlige stil, men jeg har også hele tiden fingeren på indretningspulsen i ind og udland”, siger Heidi som henter varer hjem fra både Holland, Sverige og Danmark. ”Jeg håndplukker varer af god kvalitet og med et godt design, og har en målsætning om at kunne tilbyde varer hvor design, kvalitet og tanke for miljøet går op i en højere enhed”, afslutter Heidi.

Hallingstad.dk er blandt andet er den første danske forhandler af prints fra den populære svenske grafiker Ylva Skarp. Derudover har Hallingstad.dk stor succes med salg af puder og knager formet som store knapper fra den spændende hollandske leverandør HK living.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *