En faskine kan hjælpe dig med at undgå oversvømmelser af din grund.

Den kolde tid på året er over os og det betyder en masse regn, sne og slud. Det kan være et stort problem hvis ikke du er forberedt på, hvordan du får ledt regnvand væk fra dit hus. Ved heftige regnskyl kan det nemlig føre til vand på din grund hvis regnvandet ikke kan afledes væk. Derfor er det en god ide at få installeret en faskine.

En faskine er et nedsivningsanlæg for regnvand og en miljøvenlig løsning. En billig faskine kan spare dig mange penge, da du slipper for at koble et afløbssystem til kloakken. Regnvandet siver istedet langsomt ned i undergrunden. Således undgår du at overbelaste kloaksystemet så der kommer oversvømmelser af din grund.

Installering af en faskine kan foregå på tre forskellige måder. Den ene mulighed er at overlade alt arbejdet til en autoriseret kloakmester. Den anden mulighed er at det gøres som et gør-det-selv projekt, hvis man vil spare endnu flere penge. Du skal dog sikre dig at der ikke er fejl i konstruktionen, da forsikringen så ikke dækker eventuelle skader. Den tredje mulighed er at anlægge faskinen som et “joint venture”, hvilket vil sige at du får hjælp af en kloakmester til udregninger m.m., men hvor det er dig selv der står for det manuelle arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *