Oras armatur

Hvorfor vælge en køkkenvandhane fra Oras?

Er du på udkig efter en ny køkkenvandhane? Ved du ikke helt, hvilken en, du skal vælge?
Så kan Oras køkkenvandhane være en virkelig god løsning for dig. Oras er høj kvalitet til en pris, der er til at have med at gøre.  Oras har skabt flotte, hygiejniske og moderne armaturer, så du kan finde en model, der passer perfekt ind i lige netop dit hjem.

Går du op i hygiejne?

Der er mange bakterier i et køkken, og et af de steder, du rører allermest under madlavningen er vandhanen. Dermed er den garant for at være lidt af en bakteriefælde. Vil du gerne undgå dette, kan du købe en oras berøringsfri vandhane. Når du ikke berører vandhanen med bakteriefyldte fingre, vil din hygiejne opnå en klar forbedring.

Design, der skaber glæde

Når du skal vælge et nyt armatur til dit køkken, er det vigtigt, det passer sammen med resten af rummet. Derfor har Oras skabt både modeller, der er høje, buede, flade eller lave. Du kan vælge lige præcis det, du ønsker dig.

Vandhanen drypper

Du har måske allerede en oras vandhane, men den drypper. Er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved problemet, og ligger du ikke ligefrem inde med oras reservedele, så læs vores guide til, hvad du skal gøre, hvis din vandhane drypper:
https://www.billigvvs.dk/artikler/min-vandhane-drypper-hvad-skal-jeg-goere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *