Fremtidens swimmingpool er en svømmesø i harmoni med naturen

Den sidste nye trend til villahaven er en svømmesø i harmoni med naturen. Hvis man har prøvet at have en almindelig udendørs swimmingpool hjemme i haven vil man vide hvor meget tid der går med, at holde swimmingpoolen ren for blade og sikre, at vandet har det rigtige klor-indhold. En svømmesø kræver derimod ikke den store arbejdsindsats, fordi søen vil finde sin helt egen biologiske balance i et samspil med mikroorganismer og vandplanter.

Ved at kombinere et klassisk havebassin med en swimmingpool skabes et naturligt samlingspunkt i haven, som ikke bare er smukt et se på, men også er praktisk anvendeligt. En svømmesø opbygges, så der er let tilgængelige adgangsforhold til vandet og forskellige dybder, så der er en lavvandet børnezone og et dybere område, hvor der er mulighed for hovedspring.

Svømmesøer er foruden til private haver også blevet populære hos eksempeltvis campingpladser, i offentlige parker og haveanlæg ved private virksomheder. Du kan få mere inspiration og se eksempler på svømmesøer herunder:

http://www.svømmesø.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *