Robotstøvsuger test

You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “Robotstøvsuger test”.

9 comments for “Robotstøvsuger test

 1. PD
  24/11/2010 at 21:07

  Roombas danske importør Witt Hvidevarer har tilsyneladende overtrådt dansk lovgivning. Det har Konkurrencerådet netop meddelt.

  Roomba-importøren har angiveligt presset forhandlere til kunstigt høje priser, og har forsøgt at forhindre fuldt lovlig parallelimport.

  Iflg. Berlingske/Ritzau betyder det, at mange danskere har betalt alt for meget for deres robotstøvsugere. Roomba-importørens strafbare handlinger kan koste firmaet en bøde i millionklassen.

  Konkurrencerådets pressemeddelelse – med saftige eksempler
  http://www.konkurrencestyrelsen.dk/service-menu/presserum/presse-2010/konkurrenceraadet-skrider-ind-overfor-hindring-af-parallelimport-og-ulovlig-prisstyring/

  Berlingskes artikel:
  http://www.business.dk/industri/robotstoevsugere-er-solgt-dyrt

 2. KC
  16/01/2011 at 11:53

  Jeg ville vente til en af disse to kommer på market i Danmark.
  Msi M800 og Neato Robotic XV-11

  Youtube
  MSI 800: http://www.youtube.com/watch?v=rVDOnqHYwos&feature=related

  Neato XV-11: http://www.youtube.com/watch?v=u6QV1BT6QP8

 3. Hansen
  09/05/2011 at 12:33

  Jeg har selv en Roomba model 581: http://www.roboteksperten.dk/roomba-robotstoevsugere og er super glad for den! Startede faktisk ud med en billigere model fra tyskland, men den holdte i en måned og gjorde ikke godt rent! Butikken gad dog ikke reperere den, så fik pengene retur…

  Så skulle jeg anbefale en, er det helt klart Roomba robotstøvsugeren.

 4. Kvist
  11/09/2011 at 20:42

  Jeg har i 6 år haft forskellige Roomba robotstøvsugere. Jeg er så glad for at have en robotsuger og vil for ingen pris undvære den. Roomba passer fint til vores hus, men den går dog i stykker ret tit, ja så tit, at jeg nu for 4. gang får mine penge retur indenfor den 2 års garantiperiode. Heldigvis falder prisen år efter år, så endnu hænger økonomien sammen. Det største minus med Roomba er batteriets korte levetid og dets høje pris. Forvent ca. 700 kr til batteri pr. år. Hvis du skal købe en robotstøvsuger, vil jeg råde dig til at finde ud af, hvor længe du skal forvente den er til reparation – der er stor forskel på, om den repareres i Danmark eller i udlandet – find også ud af, hvem der betaler for fragten til og fra reparation, hvis du handler på nettet. Og husk at du har 14 dages fortrydelsesret, så prøv den af i alle dine rum, for nogle typer hænger fast under fx. en kommode, andre hænger på dørtrin osv. Det er så vigtig, at du få en robotstøvsiger, som passer til dig hjem. Forhandleren skal tage den retur indenfor 14 dage også selv om du har anvendt den.

 5. 10/11/2011 at 13:33

  Tak for god information. Jeg var selv lige ved at hoppe på en billig model: http://www.robotstovsugere.dk/billig-robotstovsuger/ – men testen (og positive anbefalinger) fik mig til at se nærmere på ROOMBA. Nu har den kørt i huset i en måned, og er enig den gør det fantastisk stykke arbejde!!

 6. MortenR
  16/12/2011 at 12:28

  Hej,
  Tak for info om reparation på Roomba.
  Vi har haft en Siemens VSR8000 i ca 6 år – desværre ser den ud til at være færdig nu. Den har dog også kørt nok 2-3 gange hver uge siden ny.
  Den har været super god med sin opsamler så man slipper for at tømme snavs ud af den. Dog er det den gamle type som støder ind i ting hvilket betyder at vores hvide paneler har en fået svage grå streger ca 2 cm over gulvet overalt.
  For 1 år siden måtte jeg skifte batterierne. Det kostede ca 1000 kr. De 2 er specielt lavet og jeg måtte opgive et forsøg med at konstruere dem fra normale genopladelige batterier.
  Den ene side af hjulene er stort set væk (så den kører på maven) og nu brokker elektronikken sig og melder fejl.

  Så alt i alt er jeg super imponeret over Siemens (som forøvrigt bare er en white-label af kärcher som er lidt billigere) pga dens holdbarhed som ligger klasser over andre så vidt jeg har læst mig til.

  Vi har hund + børn og fra at måtte støvsuge 1-2 gange om måneden før; skal vi efter robotten er gået kaput støvsuge hver anden dag + det generelle støvniveau er meget højere så afstøvning mm er også meget oftere nu. Så dem som siger at robot-støvsugere ikke virker mener jeg tager fejl eller har haft fat i en uheldig oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *