Indret boligen med klassiske designermøbler

Drømmer du om at indrette boligen med flotte og tidsløse designermøbler, men synes du prisen er lidt for pebret, så findes der nu en både billig og fuldt ud lovlig måde at få huset fyldt med nye designermøbler.

Der er ikke tale om hælervarer bestilt på den lokale bodega, men om kopier af de kendte designklassikere importeret fra f.eks. England. Reglerne om ophavsret er forskellige fra England til Danmark. I Danmark er ophavsretten 70 år, hvorimod den i England kun er 25 efter designerens død. Dette gør det muligt for private, fuldt ud lovligt, at købe og bestille møblerne over internettet og få dem leveret lige til døren. Der findes flere forskellige forhandlere i England med dansksprogede hjemmesider og næsten alle de kendte møbelklassikere kan købes til en brøkdel af normalprisen. Kvaliteten ligner til forveksling den man ser ved de dyrere originaler.

Om man er til lovlige kopier, eller sværger til den ægte vare er op til den enkelte at afgøre. Man kan i hvert fald sige, at med kopivarerne er det blevet økonomisk muligt for de fleste at få flotte designermøbler i hjemmet.

Vil du læse mere om de kopierede designermøbler, så kast f.eks. et blik på www. Voga.com/dk

1 comments for “Indret boligen med klassiske designermøbler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *