Interiør til hjemmet fra SydDesign

Syddesign er navnet på en dansk virksomhed, som forhandler et væld af forskellige produkter til hjemmet. Vi vil i denne artikel præsentere dig for et par forskellige typer af interiør til hjemmet, som SydDesign forhandler, således du kan finde inspiration til indretning af din bolig.

Georg Jensen servietboks

Et af de produkter, som du blandt andet har mulighed for at finde hos den danske forhandler, SydDesign, er denne flotte og stilfulde servietboks fra Georg Jensen. Den er lavet i et enkelt og stilrent design, som derfor vil passe godt ind i de fleste moderne, danske hjem.

Kähler Omaggio fad

Igennem de senere år har Kähler for alvor vundet plads i rigtig mange danske hjem. Mange kender Kähler for deres yderst populære vase – men det er dog langt fra det eneste, som Kähler i tidens løb har produceret. Hvis du godt kan lide Kählers klassiske hvide og sorte vase (og du måske har den stående i dit eget hjem), vil producentens Omaggio fad måske lige være noget for dig.

Nuance Curve Lysestager

Dette flotte lysestagesæt er lavet med et stilfuldt og lækker design. Et oplagt valg til dig som gerne vil skabe hygge i boligen – eller til dig som er på udkig efter en flot gave til en, du holder af. Nuance Curve lysestagerne er lavet som et sæt, som består af 3 lysestager henholdsvis på 16, 20 og 24 cm i højden.

Find andre flotte ting til hjemmet hos SydDesign

Hos den danske virksomhed, SydDesign, vil du have rig mulighed for at kunne finde et hav af øvrige flotte ting til hjemmet – og særligt er der hos virksomheden god mulighed for at finde et hav af flotte gaveidéer, hvis du er på jagt efter den helt rigtige gave til en, du holder af. Ønsker du at se nærmere på virksomhedens store udvalg af produkter – så klik her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *