Kay Bojesen Turtelduer

Kay Bojesen er blevet kendt på sit design af de særdeles populære sangfugle, som er produceret i et væld af flotte varianter. Herudover er Kay Bojesen også slået igennem med den yderst populære abe, der den dag i dag står i rigtig mange danske hjem landet over.

 

Kay Bojesen turtelduer er endnu et påfund, som er en del af designerens fuglefamilie. Turtelduerne bærer et minimalistisk look og er udført i massiv egetræ.

 

Kay Bojesen turtelduer bliver leveret i en flot gaveæske, som indeholder de to fugle – en i lyst og en i mørkt træ.

turetelduer fra Kay Bojesen

Kay Bojesen Turtelduer

Passer ind i ethvert hjem

Det som er særligt ved disse fugle fra Kay Bojesen er, at de med deres design i massivt eg vil passe godt ind i de fleste hjem. Rigtig mange mennesker har valgt at erhverve sig en af de mange designklassikere, som Kay Bojesen står bag. Dette skyldes, at de fleste figurer fra Kay Bojesen har et stilrent og enkelt design, og det gør, at de mange figurer passer godt ind i langt de fleste hjem.

Her kan Kay Bojesen turtelduer købes

Der er flere forhandlere i landet, der har Kay Bojesens turtelduer, men det er dog vigtigt at huske på, at prisforskellene godt kan være relativt store alt efter hvilket sted, man vælger at gøre sine køb.

Hvis du skal købe Kay Bojesen turtelduer, så kan det være en rigtig idé at handle via nettet, hvor der kan findes fornuftige og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Mange fysiske forretninger forhandler disse fugle, men hvis du vælger at erhverve dig en designklassiker som denne på en af landets mange webshops, så vil der som oftest forelægge mulighed for at gøre en fornuftig handel, hvor du kan spare en del penge.

Du kan blandt andet finde turtelduerne på Imerco.dk.

Ønsker du at finde yderligere information omkring de nydelige Kay Bojesen turtelduer, kan du læse mere om disse ved at klikke dig ind på Kay Bojsens egen hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *