Lampe med sensor til udendørs og indendørs brug

Her et eksempel på en moderne udendørs væglampe med sensor fra belys.dk

Lamper med sensorer er populære i danske boliger. Det er en praktisk anordning der ofte bliver brugt udendørs hvor man har brug for lys om aftenen. Lampen installeres eksempelvis over garagen og tænder automatisk når du kører ind i indkørslen, eller når du får gæster.

Der findes mange forskellige lamper med indbyggede sensorer. Disse kan købes i diverse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, STARK mv. Man kan dog også bestille lamper med sensorer på nettet.

Bevægelsessensorer kan også købes separat og installeres til at styre en eksisterende lampe. Du kan bla. købe separate beværelsessensorer hos
billigvvs.dk

Lampe med sensor til indendørs brug

Det kan være smart at installere en ekstern bevægelsessensor til sine indendørslamper på steder hvor man ikke har brug for konstant lys. Det kan eksempelvis være i gangen. Så tænder lyset når man træder ind af døren og slukker efter noget tid når sensoren ikke længere detekterer bevægelse i rummet. Det er praktisk når man kommer slæbende hjem med en masse varer eller lignende og man kan også spare en masse strøm på det, da man ikke skal bekymre sig om at huske at slukke lyset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *