Wallstickers

Wallstickers er blevet meget populære inden for de seneste par år. De giver mulighed for at sætte et personligt præg på sit hjem, og med den rette indretning kan wall stickers give et moderne look til et hvert rum.

Wallstickers til børn

Der findes mange forskellige wallstickers til børn. Wallstickers er en god måde at gør børneværelset til en spændende oplevelse for børnene, med en masse visuelle input som hjælper til at pirre børnenes fantasi. Det er hurtigt og let at sætte wallstickers op på væggen og det er derfor et godt alternativ til plakater og billeder eller i stedet for selv at male på væggen.wallsticker-til-boern-med-dyrene-fra-zoo

soed-wallsticker-til-babyvaerelset

Herover et eksempel på sjove wallstickers til børn fra the-wall-company.com. Skab et kreativt miljø på børneværelset med farverige wallstickers.

Wallstickers kan også være i fuld farve som vist her. Dette eksempel på wallstickers til børn er fra urbis.dk

Design dine egne wallstickers

Mange webshops der forhandler wallstickers giver dig muligheden for at designe dine egne stickers og dermed sætte dit helt personlige præg på din bolig. Hvis du har et foto eller billede på computeren af dit barn som du ønsker at sætte op på væggen kan du uploade billedet og få dit helt eget personlige wallsticker. Det kan også være du er god til at designe dine egne mønstre på computeren, og uploade dem som et billede til den webshop hvor du bestiller fra. Vær opmærksom på at din fortrydelsesret ved køb af egen-designede wallstickers kan være forkortet i forhold til den normale 14 dages fortrydelsesret.  Sørg for at undersøg dette på den webshop hvor du bestiller dine personlige wallstickers.

Et eksempel på et wallsticker i eget design baseret på et billede. Eksemplet her er fra dimaria.dk

Køb wallstickers på nettet

Der er mange webshops der sælger wallstickers. Der er derfor også et stort udvalg af forskellige designs at vælge imellem og der kan være mange penge at spare ved at undersøge markedet for wall stickers før man bestiller. Mange netbutikker der sælger wallstickers har desuden en kategori med wallstickers på udsalg. Det skal også lige nævnes at man også kan købe wallstickers i IKEA, men det er dog på nettet man får det største udvalg. Vi giver dig her på siden links til forskellige forhandlere af wallstickers på nettet og inspiration til indretning med wall stickers. Så kan du finde præcis de wallstickers der passer til dit hjem.

Herover et eksempel på et stort smart designer wallsticker fra illux.dk. Dette wallsticker er med til at give stuen et ekstra pift og giver noget spændende at kigge på som et alternativ eller et supplement til kunst på væggene.

Stilfulde wallstickers til køkkenet fra Ferm Living

Hvordan sætter man wallstickers op?

Herunder er en simpel instruktionsvideo der viser hvordan du sætter wallstickers op i boligen. Det er meget let og hurtigt at sætte op og giver et flot resultat.

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=kUcoPZ7c17w[/youtube]

1 comments for “Wallstickers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *