Lav din egen pakkekalender til børn og børnebørn

Det er en hyggelig dansk juletradition at lave pakkekalendere til børnene. Børnene er lette at få op om morgenen i hele december måned hvis de har noget at glæde sig til og her er en pakkekalender en oplagt idé.

Pakkerne behøver ikke være store og dyre – de skal jo nødig overgå julegaverne. De klassiske gaveidéer til pakkekalenderen til børn er slik, mindre legetøj, sjove ting fra butikker som Tiger og Søstrene Grene og andre små billige ting der er lidt specielle. Det kan dog være svært at finde en ting til hver dag i julemåneden – specielt hvis man skal lave mange pakkekalendere. Hvis man er ude i sidste øjeblik er det en mulighed at købe en færdigpakke af gaver til børnenes pakkekalender. Dette sælges blandt andet på nettet. Herunder er der nogle links til nogle af disse webshops:

www.pakkekalender.com

www.pakkekalender.dk

Julesokker som pakkekalender

I Danmark har mange familier tradition for at lave en decideret pakkekalender hvor der hænger en pakke for hver dag til og med den 24. december. Flere danskere er dog også blevet inspireret af den amerikanske tradition med  julestrømper, som hver dag i december op til jul bliver fyldt med godter og gaver. Hvis du ønsker at lave julestrømper til børn eller børnebørn er der en god guide her hvor du kan hente inspiration:

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=5ak-UP7b-D0[/youtube]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *