Lyskæde til flagstangen

Det er blevet en hel tradition at udsmykke buske, træer og huset med elektriske lyskæder i den mørke tid op til jul. Hvert år kommer der nye flotte lyskæder og figurer på markedet. Der kan godt gå lidt sport i udsmykningen naboer imellem og hvert år kan man i medierne se det ene mere imponerende eksempel på husejere, der er gået helt amok med lyskæder og juleudsmykning.

LED lys til flagstangen

Dette års nye trend er en lyskæde til at montere på flagstangen. På den måde kan flagstangen omdannes til et imponerende juletræ, der på afstand ligner noget, der kunne stå på byens torv. Den geniale løsning med en speciel lyskæde, der kan hejses op i flagstangen, så det i mørket fremstår som et lysudsmykket juletræ er blevet så populær, at flere butikskæder har valgt, at forhandle de eftertragtede lyskæder. Desværre er en del kunder gået forgæves efter de specielle lyskæder til flagstangen. Flere kunder har f.eks. måttet gå forgæves efter lyskæden i jem og Fix butikkerne. Mon dog ikke leverandøren når af få sendingen frem i tide inden decemberhandlen for for alvor går i gang.Juletræ med lys

Hængepil med LED lys

Det er ikke kun lyskæder til flagstangen der er et hit i år. En anden rigtig populær vare er forskellige typer af kunstige træer med LED lys i. Jysk, jem&fix, Bilka med flere har alle mange forskellige varianter af kunstige træer med LED lys. Træerne passer lige til at sætte i en krukke ved indgangsdøren og giver en flot velkomst til gæster i de mørke vintermåneder. Priserne starter fra lige under 100 kr for de billigste træer med LED lys, til flere hundrede kroner for store træer. I det hele taget må man konstatere, at LED teknologien har gjort sit indtog i forhold til julelyskæder. Fordelene er mange ved den nye teknologi både hvad angår energiforbrug, holdbarhed og udseende.

jem&fix-træ-med-led-lysjem&fix-lyskæde

Som du kan se på denne video er der altid nogen, der forstår at gå helt amok i forhold til juleudsmykningen af deres hus. I videoen kan du se, hvordan lyset i lyskæderne og figurerne kan blinke i takt med musikken.

Videoen herover er fra Beldringe. Det er selvfølgelig ikke kun i danmark at vi kan lave flot juleudsmykning af huset. Herunder er et par videoer fra det store udland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *