Marokkopuden – en klassiker er tilbage i de danske stuer

Hvem kender ikke en Marokkopude? Mange af os har haft bedsteforældre der havde en Marokkopude liggende i stuen og som man nærmest sloges med sine søskende om at tumle rundt med.

Dengang i 50’erne og 60’erne var Marokkopuden et symbol på at man havde været udenlandsk, ja ligefrem oversøisk da man havde besøgt de varme lande og som bevis på dette havde medbragt en vaskeægte Marokkopude.

Marokkopuden fik i 80’erne en særlig opmærksomhed, da filmen “Zappa” af Bille August havde en scene hvor drengen Mulle lokkes til at spise en skovsnegl og som præmie loves han en Marokkopude. Fejlagtigt blev Marokkopuden benævnt i filmen som en Rokokopude og ca. 10% af befolkningen tror stadig den dag i dag at dette er korrekt. Fænomenet Marokkopude stammer fra Nordafrika og landet Marokko tilskrives således denne runde pude.

Marokkopuder er i dag mere populære end nogensinde før og er i de senere år blevet alle tiders gaveidé. Vores ofte stramme skandinaviske designer hjem ryger en tur i tidsmaskinen og bliver nærmest helt menneskelige når der ligger en klassisk Marokkopude og soler sig på gulvet.

Siesta Hillerød fører det største udvalg af Marokkopuder og har siden 1998 importeret Marokkopuder i alverdens farver og mønstre.

Siesta Hillerød er en såkaldt livsstils-butik og forhandler et stort udvalg af Hvide Møbler og Mahogni Møbler. Siesta Hillerød sælger også mange Guldspejle, Sølvspejle, Sorte Spejle og Hvide Spejle samt en meget stor samling Buddha figurer.

Siesta Hillerød har i øvrigt et meget bredt udvalg af de klassiske Tiffany lamper som med garanti sælges til de bedste priser i landet. Besøg butikken i Hillerød eller check hjemmesiden www.allespejle.dk og se om påstanden holder vand.

1 comments for “Marokkopuden – en klassiker er tilbage i de danske stuer

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *