Nokia mobiltelefon i lækkert design

Den nye smartphone fra Nokia ved navn Nokia Lumia 920 er kræs for alle dem der elsker gadgets hvor designet er i højsædet. Med PureView, PureMotion, Nokia City Lens, trådløs opladning og en smartphone i smarte farver er denne mobil et oplagt valg for design-interesserede.

Smartphone i smart design

Som du kan se på billedet her til højre kan Nokia Lumia 920 fås i flere smarte farver, som skiller sig ud fra de gængse sorte/hvide mobiltelefoner som ellers er på markedet i dag.

Mobilens overflade består af polykarbonat som er et skinnende og meget holdbart materiale, som også benyttes til fremstilling af sikkerhedsglas. Detaljer ved telefonens kamera og sidetaster er fremstillet i keramisk zirkonium som er et sølvskinnende, hvidt metal.

Nokia Lumia 920 er udstyret med en PureMotion-skærm. Skærmen byder på lyse farver som forbedrer læsbarheden af skærmen i sollys. Skærmen er en følsom touchskærm, der reagerer hurtigt på dine input.
Med Nokia City Lens kan du pege kameraet på bygninger omkring dig og få vist indkøbsmuligheder, restauranter mv. direkte på billedet fra kameraet. Dette er en spændende og sjov måde at opdage nye steder på.

Tag gode billeder og videoer med din mobiltelefon

I dag er det  vigtigt for de fleste at deres mobiltelefon er god til at tage billeder og optage videoklip med. Man har altid sin mobil i lommen og den er derfor også oplagt at benytte som still-kamera eller videokamera når man er på farten. Når en god foto-mulighed pludselig byder sig skal kameraet være lige ved hånden og det skal gerne gå stærkt. Til dette formål byder Nokia Lumia 920 på PureView-teknologien med Carl Zeiss-optik. Med PureView kan du tage skarpe fotos og rystefrie videoer, også selvom du kommer til at ryste kameraet eller hvis lysforholdene er dårlige. Dette sker ved hjælp af den optiske billedstabilisering, som findes i Nokia Lumia 920 og som også kendes fra professionelle kamera.

Nokia Lumia 920 kører på det mobile styresystem Windows Phone 8, som er det nye mobile styresystem fra Microsoft.

Læs mere om trådløs opladning på Nokia Lumia 920

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *