Hos webshoppen Zalando.dk har de et af Danmarks største online udvalg af sko til børn. Og så kan du ovenikøbet bestille så mange modeller hjem, du har lyst til – der er nemlig gratis fragt og levering.

Hos Zalondo.dk kan du få et stort udvalg af sko til børn.

Webshoppen Zalando.dk har mere end 800 forskellige skomærker og 22.000 forskellige modeller til herrer og, damer og børn. Derfor burde det være nemt at finde de sko, du står og mangler til dit barn. Om det er sneakers eller gummistøvler til det kommende efterår, vinterstøvler til vinteren eller fodboldstøvler til næste sæson i den lokale fodboldklub.

Af gummistøvler har de f.eks. de farverige modeller fra Viking, Molo og Romika og af vinterstøvler har de f.eks. lækre læderstøvler fra Bundgaard og de super praktiske tekstilstøvler fra Stups. Det største udvalg af sko til børn har de blandt sneakers. Her har de f.eks. de farverige hverdagssko fra Replay og Fullstop, løbesko fra bl.a. Nike Performance og fodboldstøvler fra f.eks. Adidas Performance.

Fri fragt og levering

Når du køber sko til børn, kan du godt være i tvivl om størrelsen er den rigtige. Selv om du ved din dreng bruger størrelse 25, kan der også være stor forskel på mærkerne imellem. Hos Zalando.dk kan du bestille så mange modeller hjem, som du har lyst til, og der vil derfor være rig mulighed for at finde den rigtige størrelse. Og så er der gratis levering og returforsendelse – og det er ligegyldigt om skoene koster 100 kr. eller 1000 kr. Der er heller ingen gebyrer i forbindelse med betaling og returnering, og du har 30 dage til at tænke over, om du vil returnere en vare.

Nem og overskuelig webshop

Zalondo.dk er en overskuelig og nem webshop at handle i. Menuerne og kategorierne gør, at du hurtigt kan finde, den vare du søger.

Der er også en søgefunktion på siden, hvor du kan søge på et mærke eller andet. Du kan også vælge at søge på sko inden for et bestemt prisleje eller med en bestemt farve.

Hold styr på dine favoritvarer

På Zalando.dk kan du oprette en brugerkonto. Med den kan du f.eks. bruge ønskelistefunktionen til at holde styr på de sko, du gerne vil købe.

Spar penge

Udgifterne til sko til børn er mange. Foden vokser hurtigt og har du flere børn kan det hurtigt blive mange tusind årligt, du bruger på sko til dem.  Zalando.dk har også en velassorteret Outlet, hvor du kan spare mange penge på dine børns sko. Lige nu kan du f.eks. spare 20% på et par sorte og røde Adidas Performance fodboldstøvler og 30% på et par lysserøde prinsessesneakers fra Replay.

Se her hvad du skal være opmærksom på når du køber sko til børn: altomfoden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.