Owl – designet i 1960 af Paul Anker Hansen

ARCHITECTMADE lancerer Smoked Owl

ARCHITECTMADE har tilføjet den nye Smoked Owl til deres kollektion af arkitekttegnede interiørprodukter. Du kender måske allerede Owl – det lyse modstykke til Smoked Owl. Begge er oprindeligt designet i 1960 af Paul Anker Hansen, og hånddrejes i dag i et mindre dansk snedkeri. Smoked Owl er fremstillet af røget egetræ med øjne af ahorntræ og et bevægeligt hoved, der får uglen til at skifte udtryk alt efter, hvordan det placeres på dens krop. Kombinationen af den trendy røgfarve og det tidløse design gør den allerede til en dansk klassiker.Smoked Owl

Designeren bag Smoked Owl
Paul Anker Hansen er designeren bag den nye Smoked Owl. Anker tror på, at man bør bevare legebarnet gennem alle livets faser, og hans designfilosofi er derfor tilsvarende legende med et kreativt syn på, hvordan interiørprodukter kan udformes.

Hvem er den nye fugl i flokken?
Smoked Owl er Paul Anker Hansens fortolkning af den kloge ugle. Han designede den oprindeligt i 1960, som et udtryk for sin fascination af dyr, og håndlavede selv hvert eneste eksemplar. I dag fremstilles den efter originale tegninger i et mindre dansk snedkeri. Krop og hoved, der forbindes af kraftige magneter, er af røget egetræ og øjnene er af ahorntræ. Hovedets fleksibilitet gør det muligt at ændre uglens udtryk fra undren til eftertænksomhed. Det mørke, røgede egetræ skaber et robust, tidløst look, der er let at inkorporere i den skandinaviske boligindretning. Vejledende udsalgspris er 549 kroner.

Om ARCHITECTMADE
ARCHITECTMADE er en dansk designvirksomhed, der har specialiseret sig i at producere arkitektegnede interiørprodukter fra 1950’erne og 60’erne. Arkitekterne der er repræsenteret hos ARCHITECTMADE inkluderer, foruden Paul Anker Hansen, Jørn Utzon, Finn Juhl, Poul Kjærholm, Hans Bølling, Kristian Vedel og Peter Karpf. Virksomheden går på jagt i gamle arkiver for at finde frem til unikke designgenstande – nogle af hvilke aldrig tidligere har været produceret. Denne jagt har indtil videre resulteret i et produktsortiment, der blandt andet inkluderer træfigurer, skåle, bakker, lysestager og glas. For ARCHITECTMADE er nøgleordene eksklusivitet, tidløst design og godt håndværk.

Herunder er vist andre produkter fra ARCHITECTMADE:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *