Program til design af haveplan

Mange bruger online tegneprogrammer til at indrette og designe deres værelser i deres hus eller lejelighed, men mange ved ikke at der faktisk også er et program til haven.
Dette program hedder Garden Planner Online og er godt til at få et overblik over hvordan din ønskede have kommer til at se ud.
Gardenplanner arbejder i 2D, så du ovenfra kan se hvordan din have ville se ud. Du kan ændre på havens udstyr, planter, træer etc. Uden at du behøver at leje et gartner firma. Gardenplanner er nemt at gå i gang med og har mange muligheder.

Lav en haveplan inden du går i gang med havearbejdet

Opsætningen af haven tager små 5-10 min, og herefter kan du hurtigt flytte rundt på tingene så du kan komme nærmere på det rigtige design af din haveplan. Det fungere på samme måde som de andre bolig-indretningsprogrammer som man kan finde på nettet. Det kunne jo være at du ønskede at få en lille dam i haven, og her kunne Gardenplanner være god at bruge, da du hurtig kan få et overblik over hvordan det ser ud. Du behøver ikke engang downloade programmet, det hele ligger online. Du får med Gardenplanner mange forskellige valgmuligheder, og du kan udover at sætte træer også lave murer, hegn eller hvad du ellers ønsker der skal være i din have.
Du kan printe din haveplan ud, og tage den med ned i dit lokale byggemarked og få vejledning til at materialer og opsætning. Du kan også vise din haveplan til en landskabsarkitekt, og herefter kan han nemt og hurtigt få en ide om hvordan du gerne vil have din have til at se ud. Det vil give din landskabsarkitekt et visuelt billede af hvad det er som du ønsker, i vil derfor hurtigere kunne forstå hinanden og finde en løsning.Garden Planner
Der ligger flere forskellige programmer som kan bruges til design af haveplan, men Gardenplanner er den nemmeste og langt mest brugte. Det er dog derfor stadig en god ide at undersøge de andre muligheder, for det kunne jo være at du fandt et der passede bedre til dig og dine behov. Design af haveplan behøver ikke være kedeligt, mange mennesker bliver fanget af det og synes det sjovt. Gardenplanner Online har dog ikke en gem funktion, så du kan ikke arbejde over dit projekt i løbet af flere gange, hvis du derimod downloader pc-versionen kan du gemme, og hvis du køber programmet kan du gemme ubegrænset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *