Tegneprogram til boligindretning

Hvis du står og skal til at lave en ombygning, eller en tilbygning. Så skal du have indrettet dine rum. Hvis du har købt et nyt hus, eller flyttet i en ny lejelighed. Så skal du have indrettet dine rum. Men hvem gider at måle op, og tage ud i butikkerne og finde ud af det man vil have er for stort til ens rum. Dette behøver du dog ikke mere, for der eksistere nemlig en masse programmer på nettet til dig.RS_image6
Disse programmer hjælper dig med at finde møbler som skal ind i dit rum. Du kan indtaste målene på dit rum, og derefter vælge forskellige møbler som du vil indsætte i dit rum. Dette er f.eks. programmet Ikea Home Planner, hvis du derimod skal have indrettet et køkken, så kan du med fordel vælge programmet Kvik 3D. På denne måde findes der en masse muligheder for at finde tegneprogrammer til din boligindretning. De varierer alle sammen med udvalg af møbler, og muligheder for at få et visuelt billede. Nogle af programmerne kan du få et 3D billede af hvordan din soveværelse f.eks. ville komme til at se ud. Andre programmer arbejder kun i 2D så du har en plantegning med din boligindretning.
På Ikea Home Planner f.eks. kan du herefter printe en liste ud med de anvendte møbler og gå ned i Ikea og finde dem. På denne måde er det også ekstremt effektivt og spare dig arbejde med at finde de rigtige møbler.
Et alternativ til Ikea home planner kan også være Bolia som også tilbyder et online indretningsprogram, som alternativ til Kvik, kan du bruge Tvis eller HTH der begge tilbyder tegneprogrammer til køkkenindretning.
Disse bolig tegneprogrammer til boligindretning tilbyder at du kan flytte rundt på firmaets møbler og måle op og sætte sammen. Du kan også få et 3D billede af hvordan din boligindretning kommer til at se ud.
Hvis du f.eks. lige er flyttet hjemmefra og har fået en 2 værelses i midtbyen, så kan du ved hjælp af disse programmer hurtigt finde møbler og tjekke om de passer ind.
Hvis du er lidt mere erfaren og ønsker mere et tegneprogram så kan du donloade SketchUp, som tilbyder netop dette. Dette program er lidt mere avanceret, men kan hvad stort set alle de professionelle programmer kan.
Hvis du derimod skal have indrettet din have, så kan et program som Home and Landscape Design v2 være programmet til dig. Programmet er nemt at komme i gang med, og kræver ikke meget erfaring.

1 comments for “Tegneprogram til boligindretning

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *