Quooker – den kogende vandhane

En vandhane med kogende vand kan have mange anvendelsesmuligheder i et køkken. Du har altid kogende vand klar hvis du får lyst til at lave en kop kaffe eller te. Det er muligt at rense køkkenredskaber nemt og effektivt med det kogende vand og du kan bruge det kogende vand i mandlavningen og dermed spare tid.

Der findes flere forskellige producenter af vandhaner med kogende vand. Quooker er måske det mest kendte firma og har igennem flere år stået for kvalitet og brugervenlighed.

Sådan fungerer en vandhane fra Quooker

En Quooker fungerer ved at have en lille isoleret varmtvandsbeholder monteret i skabet under vandhanen. Der er indbygget en række sikkerhedsforanstaltninger i vandhanen for at sikre brugeren mod at blive skoldet af det varme vand. En af disse sikkerhedsforanstaltninger er, at der iblandes luft i det varme vand, så det rent faktisk er muligt at føre hånden hurtigt ind under det varme vand uden at blive skoldet. Selve vandhanens lukkemekanisme er også sikret, så børn ikke kommer til at brænde sig ved et uheld.

Det teknologiske vidunder fra Quooker kan ligeledes tilbyde en 3-i-1 løsning, hvor du har muligheden for at vælge mellem koldt, varm eller kogende vand, helt ligesom en normal vandhane. Bortset fra du kan få kogende vand nu.

Hvor stort et energiforbrug har en Quooker?

Prisen for en Quooker vandhane pr. døgn er ved standby ca. 45 øre. Dette skyldes at Quooker vandhanen er udstyret med det bedste patenterede høj-vakuumisolering som der kan fås på markedet. Der følger derfor en ekstra udgift med ved at have en Quooker til standby-forbruget. Til gengæld kan der også siges at være en besparelse i forhold til at gammeldags el-keddel. Ved en el-keddel kommer man ofte til at opvarme mere vand end det der skal bruges. Dette “spild” findes ikke ved en Quooker.

Hvor sikker er en vandhane med kogende vand fra Quooker?

Betjeningsgrebet (Der hvor du tænder og slukker) er udstyret med en børnesikring, således at dine børn ikke kommer til at tænde for det kogende vand og blive udsat for skoldning. Derudover er der indsat en dobbeltvæg i hanetuden, således at du altid vil kunne tage på hanen uden at være bange for at den er for varm.

 

Netop den øgede sikkerhed er et hit blandt mange forældre, da de ved at børnene ikke vil komme til skade.

Der er mange fordele ved en Quooker. For det første behøver du ikke vente på at vandet begynder at koge i din gryde, da du kan få direkte kogende vand fra vandhanen.

Vil du læse og se mere til denne fantastiske vandhane så se her

vandhane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *