Retro køleskab i 50’er stil

Der er en helt særlig designstil over 50’ernes køleskabe. Flere producenter har de seneste år leget med 50’ernes udtryksform og produceret køleskabe, der i det ydre ligner noget fra en svunden tid, men i det indre består af nutidens moderne teknologi.

Gorenje Retro Collection er ikke bare et køleskab til mad- og drikkevarer, der skal på køl. Køleskabet i den karakteristiske 50’er-stil med runde former har opnået en næsten kult-agtig status. Det findes i næsten alle regnbuens farver, og opdateres hver sæson med tidens mest aktuelle farver. Hold dine madevarer og drikkevarer kolde i sommervarmen med Gorenje Retro Collection.

Gorenje Retro Collection, en trendy serie kombi fryse- og køleskabe som forfører med sin elegante og farveglade farvepalette. Du vælger enestående teknologi med et charmerende, nostalgisk udtryk. De runde former i designet kendetegner hele serien af innovative, energibesparende og miljøvenlige skabe. Farverne opfylder ønsket om særpræg, individualisme og forfriskende farver hos den moderne forbruger – og så passer det ind i forskellige stilarter: Chic, Vintage og Funky.

www.gorenje.dk

Hvad skal du se efter når du køber køleskab? Artikel fra Bolius: Køb af køleskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *