Sig Ferrari til dit køkken

Gorenje lancerer en ny eksklusiv kollektion i Pininfarina linien

Denne helt ny kollektion af æstetisk perfektion og tidløs elegance er skabt i samarbejde med det berømte italienske designstudie Pininfarina og designet af selveste Paolo Pininfarina, som også har designet de legendariske Ferrari biler.
I Pininfarina Steel supplerer alle materialer, funktioner og former hinanden på en enestående måde. Hver kontakt og hver kurve påvirker det samlede udtryk. Formsproget er gennemført til mindste detalje. Refleksionen af metal i produkterne giver dette strømlinjeformede italienske design springkraft.
Gorenje Pininfarina Steel er et symbol på nydelse og oplevelse – evig i tid og rum. Sanselig oplevelse Kombineret med kvalitet, æstetik og teknologiske løsninger skaber Gorenje en fremtid, som kan nydes i dag og hvor funktionalisme og enkelthed går op i en højere enhed og gør køkkenet til en sanselig oplevelse. Kollektionen består af 8 forskellige produkter til køkkenet. Indbygningsovn, to forskellige induktionskogeplader, gaskogeplade, emhætte, køleskab samt låge til opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Ovnen har et brugervenligt fingertouch- panel, der tilbyder en bred vifte af muligheder, såsom at gemme egne kombinationer af madlavningsfunktioner eller at gennemse yndlingsopskrifter.
Den innovative MultiSlider styringsteknologi i induktionskogepladen giver total kontrol over madlavningen – blot ved at glide fingeren elegant over touch panelet. Der er ingen knopper eller håndtag til at forstyrre de glatte linjer – det er ren enkelthed og æstetik.
Gorenje Pininfarina Steel er en ny form for liv i køkkenet, designet for at overleve fremtidens tendenser.
Nærmere oplysninger på
www.gorenje.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *