Skovby møbler – designet og produceret i Danmark

I en tid hvor fokus ligger på masseproduktion og outsourcing, er Skovby Møbler et godt eksempel på at der kan laves kvalitets håndværk i Danmark, og tjenes penge på det.
Skovby designer og producerer møbler i meget høj kvalitet. Deres håndværk er fantastisk, og de har stor fokus på råmaterialer i høj kvalitet. Designet er den konservative stil, simpelt og pænt – hos Skovby møbler finder du ikke de helt udfordrende designs. Deres produkter er skabt med fokus på den simple stil, til folk søger møbler i en eksklusiv kvalitet.
Skovby har 3 generationers erfaring med møbelproduktion, og har dermed opbygget en kæmpe erfaring med kvalitets håndværk. Virksomheden er stadig ejet af samme familie, som viderefører den stolte og traditionelle designtradition.
Virksomheden er beliggende i Galten, mellem Silkeborg og Århus. Deres fokus ligger på møbeldesign som både er miljørigtigt i forhold til naturen, men også deres interne arbejdsmiljø. De har siden 1933 produceret møbler, med en filosofi om at skabe eksklusivt og innovativt dansk design. Det faglige håndværk er i højsædet, og hele produktionen fra råt træ til færdigt møbel foregår på dansk jord.
Træet udvælges, så der kun benyttes af det bedste træ, hvor åre, farver og træets struktur er i højeste kvalitet.
Alt arbejdet sker på fabrikken, lige fra forarbejdelse af træ, til produktionen.

Designeren bag dagens Skovby møbler

Skabt af mennesker for mennesker – er filosofien bag designet. I mere end 20 år har arkitekten Per Hånsbæk designet for Skovby møbler, hvilket har været et succesrigt samarbejde, da de sammen har skabt en del design successer. Møblerne produceres med en tankegang om at de skal være funktionelle, godt håndværk og pænt design.

Kvalitets design kan også være fleksibelt

Fleksibiliteten er en af de vigtigste områder indenfor Skovby´s møbler – De har en del patenter på løsninger indenfor møbeldesign, som f.eks. systemer hvor man slipper for at forlænge sin bordplade via tillægsplader. De ekstra plader er derimod indbygget i systemet, og kan tilføjes i en håndvending.

Skovby møbler kan f.eks. købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *