Styr din bolig ved hjælp af en app!

Den amerikanske boligtrend med Smarthome er endelig kommet til Danmark – og det giver dig enormt gode muligheder for at optimere dit økonomiske forbrug og sikre dit hjem!

Hvad er et Smarthome?

Et smart hjem er kendetegnet ved, at du kan styre din bolig vha. eksempelvis Alexa, Google Home, Apple Homekit, Homey eller apps til mobiltelefoner. Dette kan fx gøres ved at du beder din Google Home om at slukke lyset på badeværelset, låse døren efter dig, justere varmen på dit varmeapparat eller brygge kaffe til dig når du vågner kl. 5.45 og skal på arbejde.

Hvilke fordele er der ved et Smarthome?

Med et Smarthome kan du automatisere et hav af daglige processer i hjemmet på intelligent vis og med udgangspunkt i IoT (internet of things). Ved at benytte et datadrevet approach kan man fx slukke ovnen når man er ude at løbe en tur, automatisere varmestyringen, så radiatorerne ikke buldrer derudaf mens hjemmet i forvejen er opvarmet til den ønskede temperatur og meget mere. Endvidere kan du sågar få Amplifi WiFi, der selv diagnosticerer problemer med din netværksdækning og helbreder den, så du altid har en fantaaaastisk internetforbindelse når du gamer eller streamer serier på nettet.

Kort sagt, du får enormt meget værdi for pengene og kan spare mange penge på din vand- og varmeregning, der hurtigt tjener investeringen i smarte produkter hjem.

Ulemper ved Smarthomes

Et Smarthome har meget få ulemper, men her er et par stykker:

  • Det kræver smart devices som en smartphone, eksempelvis iPhone, eller Google Home m.fl.
  • Det kræver at du/leverandøren løbende holder softwaren opdateret, så andre ikke kan hacke din bolig i ekstreme tilfælde
  • Det kan være lidt angstprovokerende, at lade software og robotter styre ens bolig – men når det første chok har lagt sig, opvejer de mange fordele denne angst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *