Svanestolen – en dansk designklassiker af Arne Jacobsen

En af de ting, som Danmark for alvor er blevet kendt på, er uden tvivl vores unikke evne til at designe helt særlige og unikke møbler, som man ikke vil kunne finde magen til andre steder i verden.

 

Et af de danske designmøbler, der for alvor har fået en meget høj popularitet, er naturligvis Svanen, der er designet af Arne Jacobsen for Fritz Hansen.

Hvordan er Svanen lavet?

Svanen er en stol, der for alvor er blevet lavet af nogle gode kvalitetsmaterialer. Den er polstret med koldskum, og så er den betrukket enten med stof eller med læder. Du vil have mulighed for at finde den smukke stol i flere forskellige udgaver, alt efter om du bedst kunne tænke dig en af dem med stof eller en af dem med læder.

Stolens stel er blevet lavet af satinforkromet stålrør – trykstøbt aluminium.

Svanestolens mål er følgende:

H: 79 cm.

B: 74 cm.

D: 68 cm.

Sh: 40 cm.

Hvilke varianter er stolen produceret i?

En stol som denne skal naturligvis være i akkurat den variant, som man godt kunne tænke sig at få. Der er igennem tiden blevet produceret stole i et væld af forskellige farver, og du kan også finde netop denne stol i en bred skare af forskellige farver. Ligeledes vil du også have mulighed for at finde denne stol i stof og i læder.

Svanestol

Når du skal have valgt hvilken model, som du godt kunne tænke dig at have til at stå i hjemmet, så er det altid en rigtig god idé, at du inden dit køb sørger for at få gjort dig nogle overvejelser omkring, hvilken model der stilmæssigt vil passe bedst ind i netop det rum, hvor du godt kunne tænke dig at have den verdensberømte hvilestol fra Arne Jacobsen til at stå.

Hvor meget koster Svanestolen, og hvor kan jeg købe Svanen til den bedste pris?

Hvis Svanestolen fra Arne Jacobsen er et af de lækre danske designmøbler, som du godt kunne tænke dig at få fingrene i, så er der naturligvis rig mulighed for at gøre et køb af netop denne stol hos rigtig mange forskellige møbelhandlere i Danmark.

Det kan dog bestemt godt være klogt af dig at foretage dit køb online, for hvis du blot vælger at gøre dit køb af netop denne stol via nettet, så kan du opnå nogle meget store besparelser. Der vil være mange tusinde kroner for dig at spare, hvis du vælger at købe stolen på nettet fremfor at foretage dit køb af stolen ude i en fysisk forretning, hvor der tit og ofte vil være væsentligt højere priser at finde på møbler som netop dette.

Ved køb af denne pragtfulde stol kan du være helt sikker på at få en fremragende komfort og et produkt, der er fremstillet af de absolut bedste materialer.

Skal du have fat på stolen til en god pris, så er der ingen tvivl om at denne side vil være et glimrende sted at kigge, da der tit kan findes nogle super fine tilbud på stolen. Lauritz.com er nemlig en side, hvor man tit vil se Svanestolen på auktion til nogle ganske overkommelige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *