Tiffany Lamper – Unik klassisk belysning

Nogle vil kalde dem retro – andre tidløse. En tredie mening er at de er fuldstændig fantastiske og sender en ubeskrivelig charme ud i dine stuer.

I en årrække har de næsten været i glemmebogen her i Skandinavien. Det har sikkert en tråd i at det sidste årti har været et stilskift for mange og en egentlig trend har ikke været på tale da alt var muligt og “lovligt”

Med hensyn til belysning har mange set Tiffany lamper som en slags mormorlampe der ikke havde noget at bibringe f.eks den unge indretning. Sådan er det bestemt ikke mere ! – Her hos SoMo-Art oplever vi et stærkt stigende salg af disse smukke glasmosaik lamper til især unge mennesker som iøvrigt også efterspørger dem i specifikke farver der kan matche deres interiør.

I den moderne boligindretning kan disse unikke lamper bruges til at bryde den ofte stramme stil og udsende en glød og farvekontrast som varmer helt ned i sokkeholderne :-)

Førhen da efterspørgslen ikke var så stor som i dag kostede disse lamper en hel del mere. Nu produceres de over hele verden og prisen er faldet drastisk. Du skal dog være opmærksom på at holde øje med kvaliteten når du køber Billige Tiffany Lamper – Lodningerne skal være i orden da det er afgørende for om glasmosaikken holder i længden. Skærmen bliver temmelig varm og det er her kvaliteten skal stå sin prøve. Iøvrigt  bidrager den også til opvarmningen af din bolig – SMART!

Klik på linket ovenfor og nyd et bredt udvalg af de håndlavede lamper i de flotteste farver. Vi har både bordlamper, væglamper og loftslamper i alle størrelser. Igennem 2 år hvor vi har solgt Tiffany lamper, har vi ikke haft én eneste reklamation  eller byttesag. Det vidner om en rigtig god kvalitet og om at køberne bliver super glade for deres lamper i det øjeblik de tænder den første gang.

Kig ind til lidt inspiration.

Mvh

SOMO-ART DANMARK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *