Tom Dixon – Etch fyrfadsstage

Tom Dixon – Etch fyrfadsstage

Tom Dixon er et britisk firma som gør sig i design af møbler, gaver og lignende. Tom Dixon bliver af mange betragtet som Englands stolthed.

 

Af de to ting som Tom Dixon mest er kendt på er deres møbler og lamper.

 

Tom Dixon startede uden at have nogle form for relevant uddannelse bag sig, hvilket vil sige at han er den mest succesfulde amatørdesigner – som senere blev professionel – nogensinde.

 

Hans karriere startede ret simpelt ud – han valgte at arbejde med sin egen motorcykel, hvilket vækkede hans interesse for hvordan designet skulle se ud. Han arbejdede derefter i en engelsk møbelkæde som betalte for hans uddannelse og specialiseret ham i metaller.

 

Hvis du hører om tiden i møbelkæden fra Tom Dixon betegner han det selv som sin læretid og en af de store grunde til at han er blevet så succesfuld som han er nu.

 

Den succesfulde historie som Tom Dixon har bag sig har ftom dixonået mange til at foretrække hans design, da de altid bliver betegnet som succes. Man kan aldrig sætte Tom Dixon i dårligt lys, da han er et af klodens mest succesfulde, uanset hvordan man putter det.

 

Derudover har Tom Dixon fået mange forskellige awards i flere forskellige lande, ligesom at de sælger deres møbler, lamper og andre boligartikler de laver, rundt om i hele verdenen.

Etch fyrfadsstage bliver betragtet som et matematisk vidunder

Etch fyrfadsstage er blot et af de mange vidundere som Tom Dixon gennem tiderne har lavet. Det bliver af mange målt som et matematisk vidunder, da den består af en hel del forskellige messingplader som er laserskåret og perforerede i præcis 0,4 mm.

 

Det mange messingplader får det til at være et perfekt grafisk udtryk, ligesom at etch fyrfadsstage giver et af de mest effektive lys fra sig, netop på grund af det perfekte gyldne messing.

 

Derudover er de mange plader også med til at give en masse levende skygger som giver et flot skær når fyfadsstagen er tændt.

 

Selve Etch Fyrfadsstage lavet af Tom Dixon blev for første gang lanceret tilbage i 2010 i den italienske by Milano.

 

Prisen på et fyrfadsstage kan variere meget alt efter hvor du køber den. Ja, faktisk kan du selv finde den meget billigt, hvis du kigger rundt på de forskellige webshops og sammenligner prisen med hinanden.

 

Gad vide hvad Tom Dixon har til os som det næste. Vi kan kun vente spændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *