Componibili – smukt møbel til opbevaring

Componibili – smukt møbel til opbevaring

En componibili kan bruges alle steder – det er et perfekt møbel som du kan bruge når du skal have opbevaret forskellige ting. Ja, faktisk kan du opbevare alle forskellige ting lige fra tøj til spil, til det ene og det andet.

 

Derudover har en componibili også vundet en permanent plads i et af verdens største designer museumer, nemlig Museum of modern art i New York.

 

En componibili kan fås med flere rum, men den som er udstillet på Museum of Modern Art har tre rum udstyret med en låge.

 

Det er firmaet Kartell som har været med til at fremstille componibili. Kartell er et italiensk firma som blev oprettet efter 2. verdenskrig, nærmere betegnet 1949. Målet dengang, og som det stadig er, er at lave unikke og smukke møbler ud af plastik.

 

Udover at have lavet et componibili skab har Kartell også været med til at lave loftlamper og lignende – alt som kan bruges i hverdagen inde i huset.

En Componibili kan bruges alle steder

Har du købt en componibili kan den bruges overalt i dit hus. Ja, her er det virkelig kun din fantasi der sætter grænsen.

 

En componibili har nemlig et design der passer til både dit køkken, hvor rummene kan bruges til at holde skabstøre madvarer eller lignende, ligesom at den kan passe ude på badeværelset hvor det er badeværelsesartikler som kan lægges ind i skabet.

 

Stuen er også et rigtigt godt sted hvor mange bruger skabet til at lægge spil ind, bruge sine samlerobjekter samt papirarbejde.

 

Vil du gøre din componibili endnu bedre, kan du, alt efter hvad for en model du køber, sætte hjul på. Dette er dog ikke noget alle componibilis kan, og du skal derfor huske at spørge din forhandler efter dette.

 

Få det gerne på papir, så du har noget at holde op mod din forhandler hvis han har løget for dig.

 

Du kan ligeledes finde billige componibilis på internettet og på diverse loppemarkeder, da folk ofte vælger at sælge ud af deres componibili efter at de har brugt dem i nogle år.

 

Enkelte tidspunkter på året er det også muligt at anskaffe en componibili på tilbud.

 

At få en billig componibili kræver derfor at du har tålmodighed og tid til at kunne undersøge markedet mere end grundigt.

 

Ja, i sandhed er en componibili det mest geniale og effektive opbevaringsmøbel lavet af plastik, nogensinde.

componibili

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *