Eames stole – Kend historien

Eames er et stort møbeldesignerfirma som er på vej frem. Ja, faktisk er de ved at blive nogle af de mest populære møbler her i Danmark.

Firmaet blev grundlagt af de to arkitekter, som også udgør et par, Charles og Ray Eames. Som vi nævnte ovenover er de ved at blive populære – ja faktisk er de så populære at de blev udnævnt til at være de mest indflydelsesrige designere i det 20 århundrede.

Og hvor populariteten er, er der også snydere. Mange er begyndt at handle med svindelvare der sætter Eames og hans stole i et dårligt lys.

 

Det samme gælder folk der kopiere andres succes. Du skal derfor passe på ikke at komme i klemme ved at købe en kopivare som du tror er fra Eames stole. Kontakt derfor altid en forhandler som du stoler på og evt. har mulighed for at møde nede i butikken, hvis de sælger dig kopivarer.

 

Nogle af de stole som har gjort Earnes mest populær er blandt andet Lounge Chair og La Chase, som begge er to flotte og stilrige stole. Begge af stolene har præg efter deres skaber – det vil sige amerikansk.

 

Selvom det er amerikansk passer det også godt ind til en dansk stil, da den danske stil i høj grad er blevet inspireret af den amerikanske – eller omvendt.

 

En af de bedste stole som er lavet af Eamesparret er deres gyngestol som kan bruges til stort set alt.

 

Eames stole gør dine gæster misundelige

Eames stole har mange fordele. En af disse er at mange gerne vil eje dem, men desværre ikke har råd til dem, da de fungere som et high-end brand.

 

Kvaliteten er derfor skruet helt i top, hvilket også betyder at prisen ligger i den høje ende. Noget af det som Eames sætter højest på dagsordenen er blandt andet ny opfindelser, da de to arkitekter elsker at eksperimentere med alle de slags materialer de kan komme i besiddelse af.

 

Det kan dog være muligt at finde Eames stole på et loppemarked. Det kræver dog at du tager ud på et loppemarked og leder længe efter det rette resultat.

 

Selvom mange gerne vil eje stolene direkte efter at de er kommet ud af fabrikken, er der også mange der mener at brugte stole er ligeså gode, hvilket gør at et loppemarked er perfekt. Har man prøvet uden held, ja, så har man jo prøvet.

stol

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *