HAY sengetøj – sengetøj til alle

HAY sengetøj – sengetøjet til alle

HAY sengetøj har eksisteret i knap 12 år. HAY blev nemlig grundlagt tilbage i 2002, hvor ambitionerne var at genopfinde de danske møblers design, således at de ville kunne genopleve storhedstiden tilbage i 1950 og 1960’erne.

 

Det var dog først i 2003 at firmaet for alvor kom i gang med deres første kollektion.

 

Dog er det ikke HAYs mål at have dyre priser, da de gerne vil lave flot design til en fornuftig pris, uden at kvaliteten bliver formindsket.

 

Måden HAY fremstiller deres design på er ved at udfordre allerede etablere designere til at skabe noget nyt, ligesom at de også får nye talenter som har fuldført en designeruddannelse.

 

HAY sætter sig ind i det moderne liv når de skal lave sengetøj

Siden at HAY startede ud med deres første kollektion i Cologne tilbage i 2002 har HAY prøvet at sætte sig ind i hvordan det moderne liv er. Det betyder at de operere i mellem arkitektonisk vidunder og hvad der er på mode i de givne tidspunkter.

 

HAY startede dog ikke ud med at lave sengetøj. Det er kun noget som de har valgt at gøre som et supplement til deres møbelkollektioner.

 

Derimod levere de dog alt hvad der kan leveres til sengen. Sengetøj, sengelagen – ja, alt.

 

Hvis du kunne tænke dg at købe HAY har Danmark nogle butikker som udelukkende sælger HAY sengetøj og møbler. Bor du i udlandet er der også en række HAY butikker i andre lande, såsom Norge, Tyskland og Belgien.

 

Bor du i Asien eller i USA kan du gøre dig håb om at der er en anden butik som har fået en aftale i hus med HAY og derfor er med til at sælge deres sengetøj eller møbler. Hvis du leder efter sådan en butik vil du skulle lede efter butikker som har et udgangspunkt i senge eller design til huse.

 

Derudover har HAY også en lang række samarbejde med andre arkitekter i mange forskellige lande, der gør at du vil få deres sengetøj der passer ind til det design der er på mode i dit land.

 

HAY har gennem tiderne vundet mange forskellige priser for deres flotte design, heriblandt Forum Aid Award fra Sverige. HAY har også vundet et par danske designpriser.

 

HAY er desuden blevet anerkendt i mange andre verdensdele – heriblandt både nord og sydamerika.

HAY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *