Hvilken bore-/ skruemaskine skal du vælge?

En batteridrevet bore-/ skruemaskine kan hjælpe dig med hverdagens små og store gør-det-selv projekter. Om du bare skal samle et skab eller lægge en terrasse kræver dog forskellige typer. Du skal derfor starte med at finde ud af hvad din bore- og skruemaskine skal kunne klare.

Hvilken type er du?

1. Typen der sjældent gør-det-selv

I dette tilfælde så er du ikke typen der kaster dig over opgaver der kræver det vilde udstyr. Så en god og billig bore-/ skruemaskine burde kunne klare de lette opgaver. Har du derimod betonvægge, kan det blive nødvendigt med en borehammer.

2. Gør-det-selv typen

Er du typen der ofte kaster dig over projekter i hjemmet, så kan det godt betale sig at investere i en lidt bedre maskine. Den gør arbejdet nemmere for dig og har samtidig en længere levetid. Igen, vær opmærksom på om du skal bore i beton, da dette kræver en borehammer.

3. Handyman typen

Hvis du derimod har en passion for gør-det-selv projekter, så er du formentlig også lige så passioneret for værktøj. Du investerer derfor gerne i den bedste boremaskine og bedste borehammer.

Vælg derefter det rigtige bor til din maskine

Nu hvor du har din boremaskine på plads, så er det også vigtigt at vælge den rigtige type bor, afhængigt af hvilket materiale du skal bore i. Der findes nemlig murbor, træbor, metalbor og universalbor. Du kan finde et billigt bor i god kvalitet som passer til lige præcis dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *