Lad Kartells lamper hjælpe dig igennem vintertiden.

Så er vi gået over til vintertid, og alle os Skandinavere ved hvad det betyder! Flere måneder med kulde og mørke, og alt i alt egentligt ikke ret positivt – Og dog!

Vinteren og de mørke måneder, betyder også at vi får mulighed for at tænde lyset derhjemme, og nyde vores lamper som de var tænkt – Nemlig med lys i. Vi bringer dig her et par bud på lamper fra Italienske Kartell, der kan være med til at bringe dig igennem de mørke måneder.

Tati bordlampe – Ferrucio Laviani giver dig minimalistisk lys.

Tati er måske nok ikke indbegrebet af minimalisme, men der er et eller andet over den. Den er kantet, gennemsigtig, og ikke rigtig til at komme udenom. Og så er den et stykke arbejde af Italienske Ferrucio Laviani for Kartell, og så bliver italiensk belysning ikke meget bedre.

Tati lampen er karakteriseret ved sine rene linier, er lavet i gennemsigtig plastik, og allerede der tænker du: “Hold da op – en lampe i gennesigtig plastik – hvor kedeligt”. Men, hold nu lige fast. Tati, er hvid når den er tændt og sort når den er slukket – lampen skifter altså farve afhængig af om den er i brug eller ej, og der er et eller andet fascinerende ved at tage den sorte farve, tænde lyset, og pludselig forsvinder alt det mørke, og du har istedet en lysende, hvid, gennemsigtig lampe.

Er du til det lidt mere traditionelle, kan du også få Tati i en udgave med en plisseret lampeskærm. Selvfølgelig sikkert gemt væk i Lavianis karakteristiske design af Tati.

Gé Pendel – Kartells loftslampe fra Venedig.

Om den er fra Venedig eller ej, skal vi ikke kunne sige, men mon ikke Ferrucio Laviani, Kartells Lampemand, har skelet lidt til designet fra det gamle venedig. Gé lampen følger naturligvis Kartells stil, og er produceret i polycarbonat, så der er ikke meget gammel Venedig over denne del af lampen, men selve designet, giver en ide om en lampe der kunne have hængt i en ældre Venedig stue.

Den plisserede lampeskærm er skabt i plastik, og det giver mulighed for at skabe en hel unik effekt, hvor skærmen udover at sende lyset i den rigtige retning, også er med til at skabe en særlig effekt, hvor lyset slippes let gennem skærmen, og afhængig af hvilken model du vælger skaber sin helt egen stemning.
Gé loftslampen fås i flere forskellige farver, herunder grøn, hvid, krom og sort. Lampen leveres med en ledning der kan justeres fra 45 til 230 cm, og har en diameter på 37 cm.

É loftslampe – Laviani giver dig lys over sofabordet

Hvor Gé lampen nok passer bedst over spisebordet, har du med É loftslampen muligheden for at tage et unikt design fra Ferrucio Laviani og Kartell med ind over sofabordet.

Produceret udfra de samme principper som Gé lampen, giver É loftslampen dig en skærm i plastik, men med en plisseret effekt, der er med til at bryde den ellers glatte plastikoverflade, og gøre É til noget for sig selv. É loftslampen har en skærm af plastik, og en fatning i krom, der er med til at bryde skærmen, og give lampen et ekstra twist.

I tro Kartell og Laviani stil, kan du få É loftslampen i flere farver, nemlig grøn, gul, transparent, sort og orange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *