Møbler til udestuen

Udestuen forlænger vores danske sommer med flere måneder – Du vil i udestuen kunne sidde og nyde det danske vejr uden at blive ramt af det kolde vejr der befinder sig udenfor. En udestue kan nærmest betragtes som en mini-terrasse.

 

Der findes mange former for hvordan du kan indrette din udestue med møbler.

 

Nogle vælger at gøre udestuen til en god omgang familiemiddag, mens andre også vælger at indrette den med en god sofa hvor det vil være muligt for familien at tage en slapper.

 

Enkelte bruger også udestuen som en forlænget stue.

 

En vigtig detalje med udestuen er dog at du ikke vil have den bliver for overfyldt med møbler eller andet fyld. Sørg altid for at udestuen er nydeligt ryddet op.

Lad det være sommerligt

Som vi har nævnt ovenover foretrækker mange at bruge deres udestue til at forlænge sommeren. En god mulighed til indretningen kunne være at få sommeragtige møbler ind som også kan gøre de mange mørke timer hyggelige.

 

At have en sommerlig udestue kræver også at du har den rette belysning som vil kunne lyse det hele op og erstatte solen når den er gået ned.

 

Udestuen kommer til at få meget skarp sollys i lang tid – Du skal derfor have møbler der giver den samme farve i sommerens farvecirkler.

 

Det giver også den bonus at rummet ser noget mere overkommeligt ud.

Tilføj også gerne blomster til din udestue

Da udestuen i princippet forlænger sommeren er det oplagt at have nogle blomster med i indretningen.

 

Alt efter om din udestue har en god eller mindre god udluftning vil du kunne bruge planter såsom orkidéer, nerle, hibiscus – og med udestuer som har en mindre udluftning anbefales det at få planter som et paradistræ, sansevieria, kapaloe og kalankoe.

 

En god udluftning gør at din udestue kan have et drivhus lignende effekt, hvilket er grunden til at planterne du kan holde er forskellige.

 

At tilføje planter til din udestue gør også at du som planteejer får et større ansvar end ellers. En udestue er nemlig bygget op som gør at planterne vil skulle få mere vand end ellers – Du gør derfor klogt i at tjekke og vande dem mindst hver anden dag.

 

Det er heller ikke alle planter der er lige nemme at holde – Du kan derfor blive nødt til at skulle prøve med mange forskellige slags planter før du rammer plet.

udestue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *