Nemt tegneprogram til boligen

Der findes en lang række online tegneprogrammer, der kan hjælpe dig med at lave målfaste tegninger af din bolig. De tider er ovre hvor det var papir og blyant der blev fundet frem når ideer og drømme skulle visualiseres og planlægges. Der findes idag en lang række forskellige tegneprogrammer der kan hjælpe med at lave flotte tegninger af det nye køkken, tilbygningen til huset eller indretningen af stuen. Tegneprogrammer kan nemlig anvendes til en lang række forskellige formål. Det er altså ikke kun traditionelle byggetegninger ved en tilbygning der kan laves på computeren. Der findes også tegneprogrammer der er særligt egnede til at lave tegninger af indretningen af f.eks. stuen eller boligen generelt.

CAD tegneprogrammer

Tegneprogrammer på computeren kaldes også for CAD tegneprogrammer. CAD står for Computer Aided Design, hvilket i praksis betyder, at det ved hjæp af et program, der enten ligger direkte på ens egen computer eller via et online program er muligt at lave flotte professionelle tegninger.

Mange tegneprogrammer kan anvendes til flere forskellige opgaver. Andre tegneprogrammer er specielt designet til at løse en specifik opgave.

Tegneprogram til køkken

Stort set alle køkkenfirmaer har deres eget tegneprogram. Mange stiller det frit til rådighed for kunderne, så det er muligt at tegne det nye køkken selv. Andre firmaer tegner det nye køkken i samarbejde med kunderne.

 

Tegneprogram til boligindretning

Hvordan skal møblerne stå i stuen? Det kan være tungt at skulle flytte rundt med møblerne, Så det kan derfor være en god idé at lave planlægningen på computeren først. Der findes flere tegneprogrammer til boligindretning, der i programmet har kendte møbler fra diverse møbelbutikker.

Tegneprogram til huse

Skal du lave en tilbygning til huset, eller ligefrem bygge et helt nyt hus, så er der også tegneprogrammer der er særligt velegnede til at løse denne opgave, men med de fleste programmer er det muligt at lave en grundplans- skitse af et hus.

Tegneprogram til haven – haveplan

Indretningen af haven kan godt være en udfordring. Der kan være mange forhold, der skal tages hensyn til. Det kan f.eks. være i forhold til beplantning, anlæggelse af terrasse, lys og skygge i haven osv. Det kan ofte være en fordel at lave en samlet plan for anlæggelsen af haven og med et tegneprogram er det muligt at få det store overblik.

Herunder bringer  vi en kort beskrivelse af nogle tegneprogrammer, herunder beskrivelse af hvilke tegneopgaver de hver især særligt egner sig til at løse.

3D tegneprogram: Danish Living RoomSketcher

Vi kan i samarbejde med Norske Viseno tilbyde et nemt tegneprogram, der oven i købet er gratis at anvende. Tegneprogrammet er et online program, hvor det er muligt at lave et log in til det online tegneprogram og derved gemme tegninger, dele tegninger og på et senere tidspunkt rette på de gemte tegninger. Tegneprogrammet er et 3D tegneprogram, der er meget nemt at anvende. Der er mulighed for at indsætte møbler fra kendte forhandlere på tegningerne og det er i kraft af, at det er et 3D tegneprogram muligt at navigere rundt i det færdige rum, eller bygning og danne sig et godt indtryk at hvordan tingene kan komme til at se ud i virkeligheden.

Du kan prøve tegneprogrammet herDanish Livings 3D tegneprogram, eller du kan læse mere om programmet her: Gratis 3D tegneprogram til huse

Danish Livind 3D tegneprogram

Med Danish Living tegneprogrammet er det muligt at lave virkelighedstro og flotte tegninger at din bolig.

 

 

 

 

 

Tegneprogram: Floorplanner

Findes i både en gratis version og en købeversion. Den gratis version kan rigtigt meget og er nem at anvende. Floorplanner kan både bruges til at lave egentlige plantegninger og som hjælp til indretningen af det indre af boligen.
www.floorplanner.comFlorplanner

Tegneprogram: Sketchup

Kan anvendes i en gratis version.Det er et nemt program at bruge og kan anvendes til stort set det hele. Desværre skal man lave mange ting selv. Nogle vil se det som en fordel, andre vil opleve det som lidt besværligt. I sidste ende handler det nok om hvad du skal bruge tegneprogrammet til.
http://sketchup.google.comSketchUp

 

 

 

 

Tegneprogrammer til køkkener:

  • Gratis tegneprogram fra STARK:Build

  • Gratis tegneprogram fra HTH: HTH tegneprogram

  • Gratis tegneprogram fra KVIK: KVIK tegneprogram

  • IKEA indretningsprogrammer: IKEA guider og indretningsværktøjer

 

 

 

2 comments for “Nemt tegneprogram til boligen

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *