Nu er det videnskabeligt bevist: En solferie giver mere energi

En ferie væk fra vinterens mørke og kulde giver fornyet energi og hjælper med at lade batterierne op. – Sådan er vi mange, der har oplevet en ferie til solen og varmen på de Kanariske øer. Nu er det også videnskabeligt bevist at en solferie giver et tiltrængt energitilskud i hverdagen.
Spies har lavet et sjovt eksperiment, hvor to dummies beklædt med solceller bliver sendt på henholdsvis solferie på på de Kanariske øer eller får lov til at blive hjemme i vinterkolde Danmark. Resultatet er ikke til at tage fejl af: En uge i solen giver mere energi og overskud til at klare alle dagligdagens udfordringer.
Se selv den sjove video hvis du trænger til at få ladet batterierne op, eller vis den til dem du gerne vil overbevise om, at det vil være en rigtig god idé med en uges ferie ned til solen og varmen.

Nu er det videnskabeligt bevist, at du kan forøge dit energiniveau med en uge i solen, så hvis din chef eller bedre halvdel klager over dit lidt for lave energiniveau, så er det bare med at få bestilt en rejse ned til solen. Det må da siges at være videnskab der kan bruges til noget!

1 comments for “Nu er det videnskabeligt bevist: En solferie giver mere energi

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *