Unikke designs
Fri fragt fra 499,-
Hurtig levering: 1-3 hverdage
100% sikker betaling

New Worker pendlen, fra Dyberg – Larsen, designet af den fynske designer Frank Kerdil, gør det muligt at give hjemmet et moderne løft.

Trods vi går lysere tider i møde har alle hjem behov for lys, hvorfor så ikke gøre det modebevidst og i moderigtige farver. Den traditionelle industrilampe har fået et nyt pust så den igen har fundet sit rette element i det 21 århundrede.

Frank Kerdil som står bag designet af de kendte PineApple lamper, har med sit nyeste design, New Worker gjort det på en enkelt og moderne måde, muligt at pryde hjemmet med et af fortidens klassiske design i en helt ny version og med forårets moderne neonfarver.

New Workerens design minder mest af alt, om 50’ernes kjoler og er udført i lameller af akryl med bånd af rustfri stål, der giver et råt look. Lampen er desuden udstyret med en indvendig indsats i hvid plast der sikre blændefrit og optimal spredning af lyset. Lampen fås i 4 forskellige neonfarver, samt smoke og grå og passer perfekt ind i alle moderne hjem.

New Worker gør det muligt at bringe forårets moderigtige farver ind i hjemmet, på en enkelt og moderne måde. Fra DYBERG-Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.